Det nødvendige overblik Med sans for detaljen
Cactus Data ApS | Forside | Kontakt

 

 

 

Cactus Data logo

Løsninger og rådgivning siden 1993

Vores forretningsgrundlag er enkelt: Vi ønsker at diskutere strategi og visioner med vores kunder, så man glemmer grimme og indholdsløse ord som "opgraderbar" og "fremtidssikret". Og når snakken er taget, skal der kunne handles. Derfor kan vi også levere varen, som altid vil være fra anerkendte leverandører som fx IBM, HP, Microsoft og Novell.

Vi arbejder primært inden for disse tre områder:

IT klar til brug, hver dag

Levering, installation og pasning af IT-udstyr, programmer og edb-net. Alt hvad der er nødvendigt for at holde virksomheden i gang på edb-siden. Hvis du ønsker det, tager vi os af det hele, altså outsourcing af IT-driften, på favorable vilkår.

IP-telefoni, også for mindre virksomheder

Det er nu, man skal vælge IP-telefoni. Hidtil har IP-telefoni været for de store, men helt nye systemer bringer alle faciliteterne ned i en prisklasse, hvor alle kan være med. Vi samarbejder med Hovmark Data om levering af de nyeste systemer.

Time-sagsstyring med finans

Reklame- og PR-bureauer, TV- og filmproduktion og konsulentvirksomhed er eksempler på projektorienterede virksomhedstyper, der fakturerer på en helt anden måde end fx handelsvirksomheder. Nøjagtig registrering af timer og forbrug og fleksibel fakturering fuldstændigt integreret med finansfunktionen er altafgørende.
I samarbejde med vores søsterfirma, Team Cactus ApS, leverer vi Cactus Time-Sag og Finans med en indkøringstid ned til to dage.


Læs mere ...

Budgettet og helheden.

Lenovo ThinkCentre Tower

Enhver kan brugt et budget, især hvis det er andres. Kunsten er at få det brugt optimalt.
Vi er eksperter i at kombinere nyt og eksisterende udstyr. I stedet for totaludskiftning kan løbende udskiftning være bedre.
Tal med os om at få helhed i it-systemerne.

Højeste kvalitet =
Laveste pris?

IP-telefon

Væk med faste bylinjer og specielle telefoninstallationer. Nu bruger man IP-telefoni og standard pc- og netværksudstyr. Tal gratis med kolleger overalt i verden og til laveste minut-takster med alle andre. Og til anskaffelsespriser, hvor alle kan være med.

Time-sag og Finans

Cactus Time-Sag og Finans

Gælder det timesagsstyring til time/projekt-baserede erhverv, besidder vi sammen med Team Cactus ApS den absolutte ekspertise. Vores eget program, Cactus Time-Sag og Finans til Windows kan afvikles på Mac som terminalløsning.

Cactus Data ApS © 2023 | Alle rettigheder forbeholdes | Forside | Kontakt

Cactus Design